Kragerøs gruppe på barnegospelfestivalen, 18.-20.10.


 

Heidundrende fest for 7-12-åringer

 

Hvert år kommer over 400 7-12-åringer til barnegospelfestivalen i Kragerøhallen og feirer en heidundrende fest med felleskor, husband, kurs, nattsafari, overnatting i hallen, nattkino, leker, en hall full av hoppslott, kiosk, felles mat for alle og gigantisk konsert 20.10 kl 15, hvor foreldre og venner kan komme. Det er et ekstra opplegg for 6.-klassinger og for gutter.

Nå får 7-12-åringene i Kragerøområdet for første gang mulighet til å delta på dette uten å være medlem i et kor. Dette er et trosopplæringstilbud fra kirkene i Kragerø kirkelige fellesråd.

Kragerøgjengen får et lite campområde i hallen hvor det alltid skal sitte 2 voksne. Kirken deler inn foresatte til å være vakt i 2 timer hver.

Vi møtes for oss selv i kragerø kirke fredag 18.10. kl 16-18 for å bli kjent med hverandre og synge sangene som skal synges på barnegospelfestivalen. Det er ikke mulig å delta bare på barnegospelfestivalen uten denne samlingen i forkant. Lørdag 19.10 mætes vi i Kragerøhallen for registrering og blir der til etter konserten søndag 20.10. ca kl 16.

Påmelding:

Tilbake