Konfirmantpåmelding

Konfirmanten
Fyll ut feltene med informasjon om konfirmanten. Felter merket med * må alltid fylles ut. Hvis konfirmanten ikke har egen e-post kan foresattes e-post brukes.
Fødselsnummer 11 siffer (uten mellomrom):
Fødested:
Er konfirmanten døpt?
Dåpsdato:
Dåpssted:
Er det noe vi trenger å vite? Det kan være viktig for oss å vite om du har spesielle behov vi må ta hensyn til? Allergier, diagnoser, fobier? Skriv det ned her eller ta kontakt med din prest. (All informasjon behandles konfidensielt) Ved påmelding forplikter konfirmantene seg på å følge programmet for konfirmasjonstiden.

Velg hvor du vil konfirmeres! (Skåtøy og Levangsheia får konfirmasjonsundervisning i Kragerø kirke)
Helle
Kragerø
Sannidal
Skåtøy
Levangsheia (Støle)
Valg av konfirmasjonsdag og klokkeslett

Foresatt 1
Kommentarer:
Vil du som foresatt være med å hjelpe?

Jeg/vi samtykker i at konfirmantens navn blir offentliggjort i lokalavisa/menighetsblad og tillater at bilder av konfirmantene kan vises i avis/menighetsblad/ og på våre sosiale medier.

Foresatt 2
Kommentarer:
Vil du som foresatt være med å hjelpe?